• Menu 1 • € 20,00 per persoon KLIK OM TE KIJKEN...

    Groentesoep of tomatensoep

    Deze wordt in een terrine geserveerd met stokbrood en kruidenboter.

     

    Hoofdgerecht vis keuze uit:

    Gebakken forel

    In roomboter gebakken forel, gegarneerd met amandelen.

    Of

    Gerookte forel

    Deze wordt warm geserveerd. Gegarneerd  met amandelen.

     

    Hoofdgerecht vlees

    Varkensschnitzel

    Overgoten met een champignonsaus.

     

    Nagerecht

    Bavaroise pudding

    Opgemaakt met fruit en slagroom.

  • Menu 2 • € 23,50 per persoon KLIK OM TE KIJKEN...

    Groentesoep of tomatensoep

    Deze wordt in een terrine geserveerd met stokbrood en kruidenboter.

     

    Hoofdgerecht vis keuze uit:

    Zalmfilet ‘Nantua’

    In roomboter gebakken zalmfilet, geserveerd met een romige kreeftensaus.

    Of

    Forel à trois

    Combinatie van gerookte, gebakken forelfilet en in de oven gegaarde zalm, geserveerd met een witte wijnsaus.

     

    Hoofdgerecht vlees keuze uit:

    Biefstuk

    Gebakken biefstuk overgoten met een thijmsaus.

    Of

    Varkenshaas

    Gebakken varkenshaas met een romige champignonsaus.

     

    Nagerecht

    Bavaroise pudding en ijs

    Opgemaakt met fruit en slagroom.

  • Menu 3 • 3-gangen € 25,50 • 4- gangen € 29,50 per persoon
    KLIK OM TE KIJKEN...

    Voorgerecht keuze uit:

    Proeverij van vis

    Proeverij van gerookte zalm, gerookte forel en garnalen, verfijnt met een dilledressing.

    Of

    Proeverij van vlees

    Proeverij van ardennerham, gerookte kipfilet en carpaccio, verfijnt met een truffeldressing.

     

    Soep keuze uit:

    Groentesoep

    Huisgemaakte runderbouillon met een garnituur van groenten en kruiden.

    Of

    Uiensoep

    Gegarneerd met een kaascrouton.

     

    Hoofdgerecht vis keuze uit:

    Gebakken of gerookte forel

    Gegarneerd met amandelen.

    Of

    Forel à trois

    Een combinatie van gerookte en gebakken forelfilet en in de oven gegaarde zalm.

    Geserveerd met een witte wijnsaus.

    Of

    Zalm op 3 manieren

    Zalm met een sesamjasje, belegd met tomaat en basilicum, en gegrilde zalm.

     

    Hoofdgerecht vlees keuze uit:

    Varkenshaas

    Gebakken varkenshaas met een romige pepersaus

    Of

    Boeuf bourguignon

    Een stoofschotel  van rundvlees met een rijkelijke garnituur van champignons, bacon, ui en kruiden.

    Of

    Biefstuk

    Gebakken biefstuk met een thijmsaus.

     

    Nagerecht

    Bavaroise pudding en diverse soorten ijs

    Gegarneerd met fruit en slagroom.

Mogelijkheden

Wij hebben diverse Actieve arrangementen die prima te combineren zijn met bovenstaande Arrangementen!

Onze arrangementen zijn bedoeld voor groepen v.a. 10 personen. Wilt u met minder mensen komen? We verwijzen u dan graag naar onze uitgebreide menukaart.
Heeft u andere wensen? Bel dan met 0411 - 673 155

 

MEER
SFEERFOTO'S

© Copyright 2014 De Schutskuil. Alle rechten voorbehouden.

Webdesign Oirschot KarinVerbruggen.nl