Mogelijkheden

Heeft u speciale wensen of vragen over onze menukaart bel dan met 0411 - 673 155

Keuzemenu voor groepen



Koffietafel / Broodmaaltijd
Vanaf € 12,00 p.p.

We bieden drie basisvarianten koffietafels / broodmaaltijden aan. Vanzelfsprekend vullen we uw wensen graag op maat in. Een broodmaaltijd is een uitgelezen moment om bij- of na te praten, terwijl u op uw gemak uitzoekt wat u lekker vindt.

Meer info & prijzen: Koffietafels De Schutskuil


Barbecue
Vanaf € 21,50 p.p. (minimaal 10 personen)

Een barbecue kan voor op het terras of achter bij de vijver georganiseerd worden voor een gezelschap vanaf 10 personen. Bij slecht weer is het mogelijk de BBQ binnen toch door te laten gaan. Er is keuze uit drie verschillende basisschotels. Uw eigen schotel op maat samenstellen kan natuurlijk ook.

Meer info & prijzen: Barbecue De Schutskuil


Buffetten / feestavond met hapjes
Voor feesten en partijen stellen we het buffet of de hapjes graag op maat voor u samen. We bekijken samen wat uw wensen zijn en zorgen dat we binnen uw beschikbare budget tot een optimale invulling komen. Onze jarenlange ervaring komt hierbij goed van pas. We weten wat goed loopt & kunnen de hoeveelheden prima inschatten.

Meer info & richtprijzen: Buffetten & hapjes

Menu 1 • € 22,00 per persoon KLIK OM TE KIJKEN...

Groentesoep of tomatensoep

Deze wordt in een terrine geserveerd met stokbrood en kruidenboter.

 

Hoofdgerecht vis keuze uit:

Gebakken forel

In roomboter gebakken forel, gegarneerd met amandelen.

Of

Gerookte forel

Deze wordt warm geserveerd. Gegarneerd  met amandelen.

 

Hoofdgerecht vlees

Varkensschnitzel

Overgoten met een champignonsaus.

 

Nagerecht

Bavaroise pudding

Opgemaakt met fruit en slagroom.

Menu 2 • € 26,00 per persoon KLIK OM TE KIJKEN...

Groentesoep of tomatensoep

Deze wordt in een terrine geserveerd met stokbrood en kruidenboter.

 

Hoofdgerecht vis keuze uit:

Zalmfilet ‘Nantua’

In roomboter gebakken zalmfilet, geserveerd met een romige kreeftensaus.

Of

Forel à trois

Combinatie van gerookte, gebakken forelfilet en in de oven gegaarde zalm, geserveerd met een witte wijnsaus.

 

Hoofdgerecht vlees keuze uit:

Biefstuk

Gebakken biefstuk overgoten met een thijmsaus.

Of

Varkenshaas

Gebakken varkenshaas met een romige champignonsaus.

 

Nagerecht

Bavaroise pudding en ijs

Opgemaakt met fruit en slagroom.

Menu 3 • 3-gangen € 27,50 • 4- gangen € 32,50 per persoon
KLIK OM TE KIJKEN...

Voorgerecht keuze uit:

Proeverij van vis

Proeverij van gerookte zalm, gerookte forel en garnalen, verfijnt met een dilledressing.

Of

Proeverij van vlees

Proeverij van ardennerham, gerookte kipfilet en carpaccio, verfijnt met een truffeldressing.

 

Soep keuze uit:

Groentesoep

Huisgemaakte runderbouillon met een garnituur van groenten en kruiden.

Of

Uiensoep

Gegarneerd met een kaascrouton.

 

Hoofdgerecht vis keuze uit:

Gebakken of gerookte forel

Gegarneerd met amandelen.

Of

Forel à trois

Een combinatie van gerookte en gebakken forelfilet en in de oven gegaarde zalm.

Geserveerd met een witte wijnsaus.

Of

Zalm op 3 manieren

Zalm met een sesamjasje, belegd met tomaat en basilicum, en gegrilde zalm.

 

Hoofdgerecht vlees keuze uit:

Varkenshaas

Gebakken varkenshaas met een romige pepersaus

Of

Boeuf bourguignon

Een stoofschotel  van rundvlees met een rijkelijke garnituur van champignons, bacon, ui en kruiden.

Of

Biefstuk

Gebakken biefstuk met een thijmsaus.

 

Nagerecht

Bavaroise pudding en diverse soorten ijs

Gegarneerd met fruit en slagroom.

 

MEER
SFEERFOTO'S

© Copyright 2014 De Schutskuil. Alle rechten voorbehouden.

Webdesign Oirschot KarinVerbruggen.nl