Mogelijkheden

Heeft u speciale wensen of vragen over onze menukaart bel dan met 0411 - 673 155

Keuzemenu voor groepen

 

High Tea De Schutskuil
€ 19.90 p.p. (minimaal 10 personen)

Het karakter van een High Tea past écht bij De Schutskuil. Waarom? Het is bij uitstek een manier om op gezellige wijze uitgebreid met elkaar bij te praten. En te proeven van verschillende soorten thee en kleine hapjes, zowel hartig als zoet.
Wij geven graag ons visitekaartje af met een verwennerij van maar liefst vier gangen!

Meer over: High Tea De Schutskuil


Koffietafel / Broodmaaltijd
Vanaf € 11,00 p.p.

We bieden drie basisvarianten koffietafels / broodmaaltijden aan. Vanzelfsprekend vullen we uw wensen graag op maat in. Een broodmaaltijd is een uitgelezen moment om bij- of na te praten, terwijl u op uw gemak uitzoekt wat u lekker vindt.

Meer info & prijzen: Koffietafels De Schutskuil


Barbecue
Vanaf € 19,50 p.p. (minimaal 10 personen)

Een barbecue kan voor op het terras of achter bij de vijver georganiseerd worden voor een gezelschap vanaf 10 personen. Bij slecht weer is het mogelijk de BBQ binnen toch door te laten gaan. Er is keuze uit drie verschillende basisschotels. Uw eigen schotel op maat samenstellen kan natuurlijk ook.

Meer info & prijzen: Barbecue De Schutskuil


Skottelbraai
€ 19,75 p.p. (minimaal 10 personen)

Voor de Skottelbraai hebben we één beproefd arrangement. Met minimaal 10 personen kunt u gezellig bakken in de bakpan van 1 meter doorsnede. Om uw kostje daarna gezellig samen te nuttigen op ons terras.

Meer info & prijzen: Skottelbraai


Buffetten / feestavond met hapjes
Voor feesten en partijen stellen we het buffet of de hapjes graag op maat voor u samen. We bekijken samen wat uw wensen zijn en zorgen dat we binnen uw beschikbare budget tot een optimale invulling komen. Onze jarenlange ervaring komt hierbij goed van pas. We weten wat goed loopt & kunnen de hoeveelheden prima inschatten.

Meer info & richtprijzen: Buffetten & hapjes

  • Menu 1 • € 20,00 per persoon KLIK OM TE KIJKEN...

    Groentesoep of tomatensoep

    Deze wordt in een terrine geserveerd met stokbrood en kruidenboter.

     

    Hoofdgerecht vis keuze uit:

    Gebakken forel

    In roomboter gebakken forel, gegarneerd met amandelen.

    Of

    Gerookte forel

    Deze wordt warm geserveerd. Gegarneerd  met amandelen.

     

    Hoofdgerecht vlees

    Varkensschnitzel

    Overgoten met een champignonsaus.

     

    Nagerecht

    Bavaroise pudding

    Opgemaakt met fruit en slagroom.

  • Menu 2 • € 23,50 per persoon KLIK OM TE KIJKEN...

    Groentesoep of tomatensoep

    Deze wordt in een terrine geserveerd met stokbrood en kruidenboter.

     

    Hoofdgerecht vis keuze uit:

    Zalmfilet ‘Nantua’

    In roomboter gebakken zalmfilet, geserveerd met een romige kreeftensaus.

    Of

    Forel à trois

    Combinatie van gerookte, gebakken forelfilet en in de oven gegaarde zalm, geserveerd met een witte wijnsaus.

     

    Hoofdgerecht vlees keuze uit:

    Biefstuk

    Gebakken biefstuk overgoten met een thijmsaus.

    Of

    Varkenshaas

    Gebakken varkenshaas met een romige champignonsaus.

     

    Nagerecht

    Bavaroise pudding en ijs

    Opgemaakt met fruit en slagroom.

  • Menu 3 • 3-gangen € 25,50 • 4- gangen € 29,50 per persoon
    KLIK OM TE KIJKEN...

    Voorgerecht keuze uit:

    Proeverij van vis

    Proeverij van gerookte zalm, gerookte forel en garnalen, verfijnt met een dilledressing.

    Of

    Proeverij van vlees

    Proeverij van ardennerham, gerookte kipfilet en carpaccio, verfijnt met een truffeldressing.

     

    Soep keuze uit:

    Groentesoep

    Huisgemaakte runderbouillon met een garnituur van groenten en kruiden.

    Of

    Uiensoep

    Gegarneerd met een kaascrouton.

     

    Hoofdgerecht vis keuze uit:

    Gebakken of gerookte forel

    Gegarneerd met amandelen.

    Of

    Forel à trois

    Een combinatie van gerookte en gebakken forelfilet en in de oven gegaarde zalm.

    Geserveerd met een witte wijnsaus.

    Of

    Zalm op 3 manieren

    Zalm met een sesamjasje, belegd met tomaat en basilicum, en gegrilde zalm.

     

    Hoofdgerecht vlees keuze uit:

    Varkenshaas

    Gebakken varkenshaas met een romige pepersaus

    Of

    Boeuf bourguignon

    Een stoofschotel  van rundvlees met een rijkelijke garnituur van champignons, bacon, ui en kruiden.

    Of

    Biefstuk

    Gebakken biefstuk met een thijmsaus.

     

    Nagerecht

    Bavaroise pudding en diverse soorten ijs

    Gegarneerd met fruit en slagroom.

 

MEER
SFEERFOTO'S

© Copyright 2014 De Schutskuil. Alle rechten voorbehouden.

Webdesign Oirschot KarinVerbruggen.nl