Mogelijkheden

Wij hebben diverse eet-arrangementen die prima te combineren zijn met de Actieve Arrangementen!

Toeristische Poort De Schutskuil
Voor andere uitstapjes of bezienswaardigheden kunt u ook bij ons terecht. We zijn altijd voorzien van alle actuele documentatie omdat we zijn aangesteld als één van de vier Toeristenpoorten van Oirschot.

Populaire uitstapjes

La Trappe Fietsroute
La Trappe is één van de zeven bieren ter wereld die het logo Authentic Trappist Product mogen voeren. Dit is de beste waarborg voor authenticiteit, receptuur en traditie. La Trappe wordt sinds 1884 gebrouwen door bierbrouwerij Koningshoeven binnen de muren van de Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven te Berkel-Enschot. Er loopt een volledige bewegwijzerde fietsroute die u vanuit De Schutskuil kunt fietsen. De routekaart is puur ter ondersteuning. Download de La Trappe Fietsroute.

Rondje Lennisheuvel
Voor een Rondje Lennisheuvel kunt u kiezen uit vier volledig bewegwijzerde wandelingen.
Het betreft de volgende routes:
* het Rolstoelpad van 3 km
* de Kinderbosroute 9 km
* de Heerenbeekroute van 11 km
* de Oeteldonkenroute van 10 km
Download deze Rondjes Lennisheuvel.

Spaanse Ruiterroute
De Mortelen is een uniek stukje natuurgebied in en rondom Oirschot. Het bestaat uit een zogenaamd coulisselandschap. Dit wil zeggen dat je op kleine afstand van elkaar schilderachtige weilanden, bossen, bomenrijen, sloten, akkers en houtwallen aantreft. In het voorjaar wemelt het van de wilde bloemen (die houden van natte leemgrond). De Spaanse Ruiter is er één van de soorten, die ook nog zeldzaam is. In 2010 is deze wandelroute van 10 km lang, die door De Mortelen loopt en naar de Spaanse Ruiter is vernoemd, gekozen tot wandelroute van het jaar. Deze Spaanse Ruiterroute kunt u éénmalig gratis uitprinten op ontrack.nl

 

Voor ACTUELE ACTIVITEITEN kijk hier.

 

 

MEER
SFEERFOTO'S

© Copyright 2014 De Schutskuil. Alle rechten voorbehouden.

Webdesign Oirschot KarinVerbruggen.nl