Mogelijkheden

Wij hebben diverse eet-arrangementen die prima te combineren zijn met de Actieve Arrangementen!

Toeristische Poort De Schutskuil
Voor andere uitstapjes of bezienswaardigheden kunt u ook bij ons terecht. We zijn altijd voorzien van alle actuele documentatie omdat we zijn aangesteld als één van de vier Toeristenpoorten van Oirschot.

Activiteitenkalender

Leuke activiteiten en uitgaanstips in Oirschot, Boxtel, Liempde:

Brabants Landschap

Van droge heide met stuivend zand tot natte moerassen vol watervogels. Voor spannende natuur hoef je Brabant niet uit. Het Brabants Landschap heeft al haar gebieden opengesteld en toegankelijk via wandel- en/of fietspaden gemaakt. Daarnaast geven ze voorlichting over natuur en cultuur-historie. Ga naar meer activiteiten van Brabants Landschap.

Overzicht evenementen Oirschot
Wat is er te doen in Oirschot? Wilt u weten wat voor evenementen, tentoonstellingen, uitvoeringen, toneelstukken, muziekfestivals, exposities bij te wonen zijn? Kijk hier voor activiteiten in de gemeente Oirschot. Ook kunt u de website van Visit Oirschot bekijken voor het opdoen van leuke ideeën voor uw weekendje weg of dagje uit in Oirschot.

Land van Oirschot
Het Land van Oirschot is een vereniging van innovatieve ondernemers, kunstenaars en organisaties die verrassende producten van het platteland, toeristische arrangementen en culturele evenementen presenteren. Kijk hier eens voor originele landelijke ideeën.

Toeristenpoorten
De Schutskuil is aangesteld als 1 van de 4 Toeristische / Recreatieve Poorten in Oirschot.
In De Brabantse Kempen kennen we het begrip Toeristische Poort. Bij deze Toeristische Poort kun je als toerist nadere informatie vinden over onze streek. Ook zijn deze toeristische poorten (ook wel recreatieve poort genoemd) een startpunt om het gebied te leren kennen vanuit verschillende thema's. Scan de QR-code met uw smartphone voor meer info voor onderweg!

Fietsroutes
Herberg De Schutskuil heeft verschillende eigen fietsroutes. Deze
zijn gepubliceerd op
route.nl, de grootste fietsroutesite van
Nederland en België. Kijk op deze website of ga rechtstreeks
en klik op de banner rechts -->.

 

MEER
SFEERFOTO'S

© Copyright 2014 De Schutskuil. Alle rechten voorbehouden.

Webdesign Oirschot KarinVerbruggen.nl