Mogelijkheden

Wij hebben diverse Actieve arrangementen die prima te combineren zijn met bovenstaande Arrangementen!

Onze arrangementen zijn bedoeld voor groepen v.a. 10 personen. Wilt u met minder mensen komen? We verwijzen u dan graag naar onze uitgebreide menukaart.
Heeft u andere wensen? Bel dan met 0411 - 673 155

Groepsarrangementen

Groepsarrangementen zijn geschikt voor uw personeelsfeest, familiebijeenkomst, reünie, verjaardag of gewoon met vrienden. Voor groepen vanaf 10 personen. Maatwerk is natuurlijk mogelijk.

Groepsarrangementen zijn bij uitstek geschikt voor personeelsuitjes, feestjes van verenigingen of familiebijeenkomsten. Het is ook een perfecte keuze voor als u eens gezellig en ongedwongen met vrienden of vriendinnen wilt bijpraten.

Feesten & partijen
Voor feesten en partijen is De Schutskuil al jarenlang een vertrouwd adres in de regio. Samen met u stemmen we af wat de wensen zijn. Of dat nu een buffet betreft of feestelijke hapjes/snacks. De drank per glas of liever afgekocht. Uit ervaring weten we wat goed loopt en we kunnen de benodigde hoeveelheden prima inschatten. We denken dan ook graag mee om binnen uw beoogde budget te blijven.

Koffietafels/broodmaaltijd
We bieden hierin drie basisvarianten koffietafels aan. Aanpassingen zijn ook hier altijd mogelijk. Een broodmaaltijd is een uitgelezen moment om bij- of na te praten, terwijl u op uw gemak uitkiest wat u lekker vindt. Dat betekent dat wij geen haast maken en u er in alle rust van kunt genieten.

 

MEER
SFEERFOTO'S

© Copyright 2014 De Schutskuil. Alle rechten voorbehouden.

Webdesign Oirschot KarinVerbruggen.nl